dinsdag 10 mei 2011

9 mei: dag 6.




Wat zegt de agenda ? Tot een uur of half 2 Disney's Hollywood Studios, daarna Publix-lunch, vervolgens t/m Mainstreet Electrical Parade het Magic Kingdom.



Vandaag om mee te beginnen Disney's Hollywood Studios. De eerste stopplek is dan altijd Toy Story Mania, fastpass halen en live in de rij gaan staan en beide opties zijn gelukt, dus 2 keer geschoten en ........ 2 keer gewonnen ! Verder koffie en de Beauty a/t Beast Show.






Om half 2 verkassen we om eerst te lunchen bij Publix en daarna naar het Magic Kingdom, waar we op tijd zijn voor de middagparade. We lopen wat, drinken wat, zien wat, doen wat attracties, eten wat en gaan weg na de avondparade. Een dag dus zonder echt veel bijzonderheden. Maar oh, oh, oh, wat is het druk !


















Tot morgen !

4 opmerkingen:

  1. Zijn we elkaar net mis gelopen in DHS. Wij waren er ook erg vroeg en idd fastpass voor Toy Story Mania en alvast een keertje in de reguliere wachtrij. Wij hebben hem vandaag 3 keer kunnen / mogen doen. De 2e keer hielden de guns er mee op. Tja en dan mag je nog een keer :-)

    Maar wat zijn jullie bikkels zeg. Bij 100 graden Fahrenheid gewoon door blijven gaan !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie genieten weer volop en dat is in Disney niet zo moeilijk.
    Veel plezier in jullie tweede thuisland, we blijven jullie volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eindelijk bijgelezen. Geweldig die show in Seaworld voor pashouders. Die foto van de pauw is erg mooie en dan die Kasi, heel lief. Wat was het warm vandaag hé. Nogveel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jullie amuseren je nog altijd zie ik

    BeantwoordenVerwijderen