donderdag 19 mei 2011

18 mei: dag 15.




Wat zegt de agenda: Animal Kingdom om te beginnen. Om 1 uur verkassen, maar eerst lunch bij Publix (vers witbrood met vers gemaakte pindakaas en melk). Daarna funshoppen (= winkelen zonder het voorop gezette doel om iets te kopen) in de Mall at Millenia en een aantal grote winkels er tegenover. Eten bij de Earl of Sandwich en tot slot lekker rondsnuffelen in Downtown Disney.



We beginnen de dag in Animal Kingdom en starten uiteraard met een safari-tje, dan koffiepauze en nog een safari-tje. Dat leverde vandaag weer een aantal fraaie dierenfoto's op, o.a. de leeuw en de leeuwin die dit keer voor de verandering wakker waren.












Na de show Festival of the Lion King, een steeds weer vrolijk en kleurrijk feest voor oog en oor verkassen we.



We lunchen traditiegetrouw bij Publix en gaan daarna wat funshoppen in de Mall at Millenia en een aantal grote winkels als Target en Toys R Us.



Om een uur of 6 zijn we in Downtown Disney, waar we eerst eten bij de Earl of Sandwich. Het wordt een overheerlijke salade, de Earl of Cobb met diverse soorten sla, tomaat, cranberries, komkommer, kip, spekjes, 2 soorten kaas en een lekkere saus.



Tot slot van de dag doen we een rondje Downtown Disnet, waar weer genoeg te doen is om je een paar uur te amuseren. We nemen b.v. de gratis watertaxi van het Rainforest Cafe naar de House of Blues, een aanradertje: je ziet Downtown Disney op een andere manier.












Aangekomen aan de overkant zien we en gigantische wachtrij voor iets in de House of Blues. Grote bekende artiest ? Een of andere VIP ?






Nee, die hele lange rij gaat naar het optreden van de wereldberoemde formatie My Chemical Romance ......... Is het erg als ik zeg er nog nooit van gehoord te hebben ?



Tot morgen.

7 opmerkingen:

  1. Wel een leuk idee dat tripje met de watertaxi, wie weet gaan wij dat binnenkort ook eens doen;-)

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geef "ons" maar Hermans Hermits.......

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij gaan dit jaar ook maar eens een Earl pakken. Ziet er goed uit die salade.

    Bedankt voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. aaah, my chemical romance... nee het is niet erg dat je daar niet van gehoord hebt, maar ik vind ze fantastisch. helaas zitten wij nu nog op het vliegvled newark, en kan ik er zeker niet bijzijn.... jammer jammer, maar het weer is iniedergeval fantastisch!! en daar doen we het nu al voor haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk hoor Earl of Sandwich, kunnen wij ook elke keer van genieten, nemen zelf meestal een broodje maar de Salade ziet er overheerlijk uit.
    Erg leuk idee die watertaxi, dank voor de tip, misschien gaan wij dat ook nog wel doen in juni.

    Groeten van Martin, Richard en Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En.....heeft het funshoppen nog wat opgeleverd?
    De watertaxi komt ook op ons lijstje, leuke tip!
    groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Persoonlijk kijk ik erg uit naar Animal Kingdom, lijkt mij erg leuk.
    Dat wordt de komende zomer de eerste keer voor ons.
    Jullie foto's bevestigen mijn vermoeden alleen maar.

    BeantwoordenVerwijderen