maandag 16 mei 2011

15 mei: dag 12.







De agenda is vandaag weer iets voller: SeaWorld in de ochtend, lunch bij Publix, Cars Weekend kijken in Downtown Disney en voor de laatste keer Epcot's Flower & Garden Festival inclusief ouwe lullen-muziek met Herman's Hermits.






We doen vandaag in de ochtend ons favoriete park, SeaWorld. Showtjes kijken, zonnetje zitten, koffie drinken en gelukkig is het niet superdruk, maar gewoon gezellig druk. Blue Horizons, Clyde & Seamore en One Ocean.
























Na One Ocean gaan we naar Publix voor de lunch. Daarna richting Downtown Disney voor het Cars Weekend t.g.v. de komende premiere van de film Cars 2. Afgezien van de auto's uit Cars waarmee je op de foto kunt lijkt het een beetje op de zaterdagavonden van de Old Town .......


















En dan kon je op de foto met de echte cars uit Cars. Wachttijd: 1 uur. Om samen met een auto op de foto te kunnen, nou mij niet gezien. De cars kon je ook vanachter de afzetting op de foto zetten ...... zonder 1 uur wachttijd. Maar de cars op zich waren leuk.


















Trouwens, bij de winkel met bestuurbare miniatuur-auto's Ridemakerz werden de Cars-miniaturen als warme broodjes verkocht.





Al met al was dat Cars Weekend een wat mager evenement. Daarna op naar Epcot voor nog 1 keer tussen de bloemetjes lopen bij het 2011 Festival (het was de laatste dag) en nog 1 keer Herman's Hermits bij het laatste Flower Power Concerten van dit jaar beluisteren.
























Ik weet het: ouwe lullen-muziek, maar oh zo gezellig. En het American Garden Theater ging echt uit z'n dak bij de populairste echt Engelse meezinger "I'm Henry the Eight, I am" inclusief Engelse fans met borden.






Tot morgen.

5 opmerkingen:

  1. Hahaha, she wouldn't have a Willy or a Sam......! Jammer dat de serie al weer is afgelopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo,

    Ik heb heel wat moeten bij lezen. Terugkomst orlando en dan gelijk de communie van Danny. Maar nu ben ik weer helemaal bij. Echt fijn om te lezen, dat jullie het naar de zin hebben. Danny zou dat cars weekend geweldig hebben gevonden. Seaworld lijkt ons echt fantasties. Dit staat dan ook op het programma voor het volgend jaar. Heel veel plezier nog!!

    Groetjes,

    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldige dag hebben jullie gehad met een druk maar heel leuk programma.
    Kunnen lezen dat jullie heerlijk genieten en wij genieten heerlijk mee.

    Groeten Martin, Richard en Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Veelbekende plaatsjes weer de afgelopem dagen, maar nu wel wat nieuwe met de Cars auto's. Een uur in de rij staan .... Dan maar niet idd ... Veel plezier weer !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben,
    Bedankt voor de dagelijkse updates, leest/kijkt zo lekker weg elke dag. En waar halen jullie de energie vandaan, goed gevulde dagen! Wanneer begint jullie vakantie :-)
    Veel plezier weer, maar dat lukt wel.

    Arianne

    BeantwoordenVerwijderen