zaterdag 7 mei 2011

6 mei: dag 3.




Wat zegt de agenda voor vandaag ? Animal Kingdom, laat in de ochtend een half uurtje wat lichte regen, lunch bij ..... Publix, funshoppen in Orlando Premiums Outlet Int. Drive, Panera voor avondeten, Epcot.



Vandaag begonnen in Animal Kingdom en natuurlijk eerst een safari-tje doen, dan koffie en nog een Kilimanjaro Safari. Dieren reageren in elke safaririt weer anders of bevinden zich op een andere plek.










Helaas heeft het ook nog even geregend, maar het was niet veel en niet lang. Daarna begon de zon weer te schijnen.



Lunch: bankje, Publix. Simpel en zo lekker vers. Daarna wat funshoppen in de Orlando Premiums Outlet Int. Drive. Toch wat gekocht, nieuwe sandalen en een shirt.



Na een breadbowl met brocolli/cheddar soep bij Panera sloten we de dag af in Epcot. Een gedeelte van de prachtige bloemenzee tijdens bijna de laatste week van Epcot's Flower & Garden Festival bekeken. Volgende keer de rest bekijken.









En ...... in het kader de Flower Power Concerts genoten van ouwe-lullen muziek van Davy Jones, ooit de populairste van The Monkees.
















De show van Davy Jones 2 keer gezien. Genoten. Pittig, goede band, veel afwisseling en heerlijk veel zelfspot over zijn leeftijd, de Monkees en zijn geringe lengte. Tot slot vuurwerk Reflections (zonder vuurzee, in groot onderhoud) gezien. Morgen weer een nieuwe dag.

6 opmerkingen:

  1. Jullie zijn weer helemaal "thuis" en lekker aan het genieten.
    Ga zo door.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben echt weer vakantie. En de broodbal met soep bij Panera blijft een topper alhoewel ik persoonlijk liever de chicken noodle soep neem.

    Veel plezier,

    Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow the cheetah foto's zijn geweldig hoor.
    Mooie safaris hebben jullie gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben gelukkig weer helemaal bijgelezen ! Leuke foto's weer, jullie vermaken je weer prima; houden zo !

    BeantwoordenVerwijderen