zondag 15 mei 2011

14 mei: dag 11.




De agenda voor vandaag meldt: een dagje fun-shoppen. Eerst Altamonte Mall, daarna lunch bij Publix en via een toeristische route naar het winkelplein The Loop. Daarna Downtown Disney. Erg rustig dagje dus.



Vandaag wat funshoppen, een beetje tot rust komen. Bovendien voorspellen de weermannen veel regen in de middag. We rijden eerst naar de Altamonte Mall, een half uurtje rijden. We drinken koffie bij Starbucks in Barnes & Nobles, een supergrote boekenwinkel, menig boekenliefhebber in Nederland zou daar alles voor over hebben om dat ook in Nederland te hebben.



We funshoppen wat en verbaasden ons weer over de Apple-winkel, waar de klanten voor de deur in de rij stonden om hun gewenste electronische ding te MOGEN kopen ........







Na de mall is het tijd om te lunchen en ......... toevallig vinden we een Publix aan de overkant. Via en leuke weg rijden we zeer rustig naar het winkelplein The Loop aan de John Young Parkway, vlakbij Kissimmee. Erg groot en erg veel grote winkels. Helaas moeten we er wat langer blijven, want het komt met bakken uit de hemel plus harde klappen onweer.



Als het wat droger is geworden rijden we naar Downtown Disney voor het Cars Weekend met veel op autogebied. Eerst eten we wat bij de Earl of Sandwich, daarna gaan we op zoek naar de auto's. Zonder veel succes want het blijkt dat alles tot 6 uur was en morgen (zondag) weer verder gaat. We kunnen nog wel een hele grote foto fotograferen. Jammer, morgen in de herkansing.



Dan maar wat rondkijken, want het is inmiddels droog geworden. Kijken naar de nerveuze prinsesjes, die naar de kapper gaan en opgemaakt worden, kijken in de kerstshop en een nieuw Living Statue ontdekken.





















Mijn blogvolgers klagen, dat ik nooit op een foto sta. Nou vooruit dan, komt 'ie:



Tot morgen.

8 opmerkingen:

  1. lekker rustig dagje zeker met de regen is shoppen een mooie oplossing en die laatste foto priceless

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, leuke foto van jezelf hoor !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hahaha Ben, dat is nu humor. Dat hoedje staat je super goed, ik ga ervan uit dat je het ook gekocht hebt.......
    Have Fun,
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow zeg staan er nu nog steeds rijen voor de Apple store en de Ipad2.....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hahahahaha...wat een leuke foto van jezelf Ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk zo'n shopdag. Hoef je niet eens wat kopen maar gewoon de winkels afsneupen. Echt vakantie dus.
    En die foto hahahaaa lijkt een beetje op de buurman van Tim the toolman Taylor. Daar zag je ook alleen maar de bovenkant van zijn gezicht.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik moest ook lachen toen ik je foto zag.
    Gaaf petje. Wat is Disney toch leuk, gaat volgens mij nooit vervelen.

    BeantwoordenVerwijderen