vrijdag 27 mei 2011

26 mei: dag 23.










Rustig dagje, zegt de agenda. Was ook wel eens nodig. De ochtend was voor Magic Kingdom, maar de drukte joeg ons om half 12 weg. Lunch bij Publix, funshoppen in de Orlando Premium Outlet Int. Drive, "snoepen" bij kruidenier Whole Foods, avondeten bij de Earl of Sandwich en om half 7 "thuis" en niks doen.









Eerst nog een foto van gisteren, speciaal gemaakt in Disney's Hollywood Studios (op de dag dat haar allerlaatste tv-show na 25 jaar werd uitgezonden) maar vergeten te paatsen. Ter ere van Oprah Winfrey.









Vandaag eerst naar Magic Kingdom, maar oh, oh, wat was het druk. We probeerden wat te doen, maar veel was het niet, de leuke dingen hadden lange wachttijden. Wat deden en zagen we wel ?





























...... en koffie en mensen kijken natuurlijk.









Hoeveel foto's zouden er in de loop der jaren hier gemaakt zijn ? We besloten om een treinrit rondom Magic Kingdom te maken, maar toen bleek dat de trein niet reed, hebben we het Magic Kingdom voor vandaag maar opgegeven.









Na de Publix-lunch werd het funshoppen in de Orlando Premium Outlet Mall, vestiging Int. Drive. Funshoppen, dus niks gekocht en ook niets naar het zin gezien trouwens.









We doen het wel vaker, wat snoepen bij kruidenier Whole Foods op de hoek van de Sand Lake Road en de Turkey Lake Road. Het is een wat betere, dus ook duurdere kruidenier, die door de hele winkel heen samples te proeven heeft: een kers, een stukje meloen, een stukje kaas, een handje chips, een toastje met brie, kortom van alles. En dat is allemaal best lekker. Trouwens, een mooie winkel waar de artikelen oogstrelend neergezet worden.















Een tip: als je lekker wilt eten: ze hebben hier een zeer uitgebreide buffet voor $7,95 per lb. waar druk gebruikt van wordt gemaakt.


















Wij aten hier niet, het werd weer een Earl's Cobb Salad in Downtown Disney. Omdat we er eigenlijk allebei een beetje doorzaten, besloten we om om half 7 al naar het hotel te gaan. Lekker met de voetjes op tafel, beetje tv kijken. Tot morgen !












2 opmerkingen:

  1. Weer een leuke dag! Gefeliciteerd met ADO, dit kan bijna niet meer verkeerd gaan. Of Europa blij is met de Haagse supporters weet ik niet Haha.
    Maar ze gedragen zich dit jaar netjes.
    Veel plezier voor de komende dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De voetjes op tafel zijn al flink verkleurd!

    BeantwoordenVerwijderen