dinsdag 24 mei 2011

23 mei: dag 20.




De agenda zegt: Zeer warm weer vandaag, rond 35 graden. Om te beginnen SeaWorld, lunch bij Publix. Daarna wat grote winkels af op zoek naar o.a. een HDMI-snoer: Target, Walmart, hhgregg en Best Buy. De dag wordt afgesloten met Magic Kingdom, inclusief de Main Street Electrical Parade.



We beginnen bij ons favoriete park, SeaWorld. Precies weten ? Eerst koffie, dan Blue Horizons, dan weer koffie, dan Clyde & Seamore, daarna One Ocean, dan is het 1 uur en verkassen we.









We lunchen bij Publix op het bankje voor de deur (foto volgt 1 dezer dagen) en gaan daarna wat grote superwinkels af voor de fun en om een HDMI-snoer te kopen om mijn IPad thuis ook op de gewone HD-TV te kunnen bekijken, een speciaal IPad-snoer had ik al gekocht bij de Apple Store voor de helft van de prijs waarvoor die in Nederland te koop is.



De Super Target is de concurrent van de Walmart. De giga-zaak is mooier en beter en overzichtelijker ingericht dan de Walmart, maa het leek er uitgestorven. Meer personeel dan klanten. Geen geschikte snoeren, te kort.



Bij de Walmart is het wel druk en je kunt er zo lekker snuffelen naar werkelijk van alles. Het goede snoer is hier voor $34 te koop. Omdat we dit jaar voor het eerst opa en oma worden, kijken we ook nog even op de baby-afdeling.






Tijdens onze vorige Orlando-trip schreef ik enthousiast over de Amerikaanse Mediamarkt, hhgregg. Ik begrijp niet waarom, vond er nu niks aan. Veel personeel, weinig sfeer. Geschikt snoer niet aanwezig, verkochten alleen hele dure snoeren, nee dus.



Leuke snuffelzaak op electronica-gebied. Verdient eerder de titel "amerikaanse Mediamarkt" dan hhgregg. Snoer hier aanwezig, maar ...... exact hetzelfde snoer als bij Walmart kost hier maar liefst $49, dat is $15 duurder. Dat wordt dus Walmart.






En voor je het weet zit je weer te eten bij Pinocchio in het Magic Kingdom, pizzatje. Daarna beetje rondlopen en en goed plekje zoeken voor de Main Street Electrical Parade. Tot morgen !







6 opmerkingen:

  1. Als gekwalificeerd snoeren verkoper moet je ook even naar de kwaliteit en eventuele versie kijken die er op staat. Er staan namelijk cijfers op een HDMI
    Je moet nu niet meer lager dan 1.3 kopen. Dit heeft met de snelheid van de beeld overdracht te maken namelijk. Dus kijk goed wat je koopt.
    Verder weer een lueke dag gehad zo te lezen.
    Veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Julie blijven maar genieten daar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoor je het eens van een Expert; goedkoop is duurkoop. Maar weer een herkenbare dag vol afwisseling; zo zien we ze graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jullie hebben heerlijke dag gehad, wij kunnen ons ook altijd zeer goed vermaken in de verschillende winkels en zeker in de Walmart.

    Heel veel plezier nog verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat jullie opa en oma worden, gefeliciteerd!
    Dat rondsnuffelen op de babyafdeling maakt het helemaal leuk.
    Meteen ook wat meer info over hdmi kabels opgepikt, altijd meegenomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo'n tour langs de electronica-stores is altijd leuk en ga zo m'n HDMI-kabel eens bekijken welke code erop staat ;-)

    Groetjes,Pieter & Petra "Penpe"

    BeantwoordenVerwijderen