donderdag 12 mei 2011

11 mei: dag 8.





De agenda: Animal Kingdom om mee te beginnen, rond 1 uur richting Publix voor lunch, daarna funshoppen in de Florida Mall, eten kopen bij de Walmart voor avondeten, na het eten nog even Downtown Disney.





Animal Kingdom voor vandaag met als planning "de hele dag", maar we vinden het zo druk, dat we dat niet halen. Om 1 uur gaan we weer weg. We doen natuurlijk wel een safari (slecht rondje, weinig dieren en al helemaal geen olifanten), drinken op het gemakje, al mensen kijkend, koffie en zien de musical Finding Nemo.

























Lunch bij Publix, daarna een rondje Florida Mall en dan op naar de Walmart, want we hebben besloten om "thuis" te eten en dus moeten er boodschappen gedaan worden. Het eten smaakt ons weer voortreffelijk. Na het eten doen we nog een uitgebreid rondje Downtown Disney, waar we weer veel live muziek en ander amusement tegenkomen, wat Downtown Disney altijd zo gezellig maakt.




















































Dan nog wat Downtown Disney-bouwinfo, met de nieuwe Harley Davidson-shop is men druk bezig.







De ingang van de bioscoop aan de Planet Hollywood-kant is nu de ingang voor een nieuwe aktiviteit: dineren op hoog niveau en daarna filmpje pakken. De andere ingang tegenover Ridemakerz is nu de "gewone" ingang. Over Ridemakerz gesproken: tot slot een foto "jong geleerd, oud gedaan".












Tot morgen.



1 opmerking:

  1. Lees en bekijk weer met veel plezier je blog. Vind het stuk leuker met wat tekst zo tussendoor ! Veel plezier weer !

    BeantwoordenVerwijderen