maandag 30 mei 2011

29 mei: dag 26.




Wat zegt de agenda: warm en druk overal i.v.m. Memorial Day Weekend. We trotseren alles, eerst Epcot (viel mee), daarna lunch Publix, daarna funshoppen Orlando Premium Outlet, eten bij Panera en tot slot weer de avondshows en vuurwerk in SeaWorld.




We besluiten de drukte en de warmte te trotseren en gaan gewoon naar Epcot. Daar valt de drukte, vooral de eerste uren, erg mee. We doen een paar attracties (Soarin', Universe of Energy, The Land) en drinken 2 keer koffie op een terras + lekker mensen kijken.









Om 1 uur verkassen we, eten bij Publix, daarna funshoppen bij de Orlando Premium Outlet. Daar is het Memorial Day Sale en dat vieren ze met een sidewalk sale. Dat betekent dat de meeste winkels de spullen zwaar in de aanbieding hebben en alles buiten neerzet. Een soort braderie dus eigenlijk ....






We eten een heerlijke salade bij Panera en sluiten de dag af met het avondgebeuren bij SeaWorld, gewoon omdat het zo gezellig is.



De show Sealions Tonite (gaan zien als het park tot 10 uur open is, heel grappig) heeft ook de mime als preshow, met een ander kostuum natuurlijk.
Shamu Rocks zagen we 2 keer. Daar bestaat de preshow uit "lachen om het publiek en jezelf" op het grote scherm.









De nieuwe grote geweldige show overdag, One Ocean, heeft duidelijk ook zijn vruchten afgeworpen bij Shamu Rocks: veel meer sprongen, veel pittiger, veel vrolijker.



Voor beide shows begin ik zo langzamerhand te vinden, dat ik de trainers in het water niet meer mis ! Dit is beter. Tot slot het vuurwerk Reflections. Tot morgen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten