zaterdag 28 mei 2011

27 mei: dag 24.




De agenda zegt: nog 1 keer het Star Wars Weekend in Disney's Hollywood Studios voor ons. Na de speciale Star Wars Parade om 1 uur vertrekken we. Lunch bij Publix (aardbeien op wit brood) en daarna kijken of er nog leuke Memorial Day-aanbiedingen zijn in de Florida Mall. Avondeten doen we bij Panera en omdat het slechte weer met onweer, regen, hagel en rukwinden losbarst doen we hetzelfde als gisteren: bijtijds naar "huis".



Omdat ons einde in Orlando nadert, gaan we, ondanks de drukte, voor de 2de en laatste keer naar het Star Wars Weekend in Disney's Hollywood Studios. En druk is het ! En ook de characters zijn er weer !


















En natuurlijk kon ik het niet laten.



Deden we eerder deze week de vernieuwde attractie Star Tours 3D 5 keer op 1 dag met wachttijden van 10--15 minuten, nu moest je een uur geduld hebben.



Tijdens de Star Wars Weekend lopen ook veel fans verkleed, soms hele gezinnen.










Een zeer goed plekje gevonden om de Star Wars Parade te bekijken, onder een boompje, in de schaduw.















Zagen jullie nog wat anders dan Star Wars ? Nou, weinig anders. Oh ja, de autostuntshow .......



Om 1 uur vertrekken we en lunchen bij Publix, dit keer wit brood met aardbeien. Heerlijk. Daarna shoppen in de Florida Mall om te zien of er nog wat leuke aanbiedingen zijn, want het is tenslotte Memorial Day Sale. We kopen bij Aeropostale wat leuke T-shirts voor weinig. En verder ........ we worden opa en oma eind van het jaar, dus blijven oefenen !



We eten bij Panera (vul zelf maar in wat) en dan breekt het al de hele dag aangekondigde slechte weer aan: regen, onweer, rukwinden, hagel, en dus besluiten we om niks meer te ondernemen en gaan we weer bijtijds naar "huis".



Tot morgen !

3 opmerkingen:

  1. Ben, staat je goed dat troper pak. En voor leuke baby spullen zal je ook goed kunnen oefenen in de baby r us. veel plezier weer.

    groetjes arianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het trooper pak staat je inderdaad best stoer ;-)

    En voor babyspullen heb je in Orlando keuzemogelijkheden genoeg inderdaad.

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, hele leuke foto van jou Ben. Wist niet dat je zo gespierd was ;-) !

    BeantwoordenVerwijderen