donderdag 26 mei 2011

25 mei: dag 22.







Makkie voor de agenda vandaag: zon en zeer warm, de komplete dag inclusief Fantasmic, Disney's Hollywood Studios.






Vandaag toch weer Disney's Hollywood Studios geprobeerd (gisteren zag het er erg druk uit bij de parking-ingang) en quess what: vrij rustig. We zijn de hele dag gebleven en hebben veel gedaan, o.a. 5 keer Star Tours .....






Fantastische vernieuwde attractie met en leuke wachtrij, waar veel te zien is. We deden Star Tours 3 keer gewoon met een maximale wachttijd van 20 minuten, 2 keer gebruikten we een fast-pass.






De 3D-bril is van zeer moderne ontwerper zo te zien.






Het leuke van de attractie is dat je de reizen in ongeveer 50 versies kunt beleven. Elke keer weer een verrassing: welke versie. De reis is opgesplitst in 5 gedeelten en die kunnen ze random "aan elkaar plakken".






Wij vonden het gedeelte "onder water" het leukste. Een reuzenvis likt met zijn tong aan je voorruit !












Genoeg over Star Tours: als je er binnenkort of straks bent: eerst fastpass voor Star Tours halen ! Deden we nog meer ? Tuurlijk, o.a. Toy Story Midway Mania.






....... en de Great Movie Ride.












Natuurlijk ook de Beauty a/t Beast, een verplicht nummer. Mijn favoriet blijft toch altijd weer Gaston. Waar halen ze die grote sterke zangers toch elke keer vandaan ?












De parade. In het begin (vorig jaar) vond ik het helemaal niks, nu die wat langer en voller is, wel aardig. In ieder geval vrolijk.


















De American Idol Experience is wat minder vol dan in het begin, de animo begint duidelijk te minderen. We deden een voorronde en de finale en moesten concluderen, dat de kwaliteit van de zangers en zangeressen snel achteruit loopt. Maar het is wel lekker airco in de zaal .......






De Hollywood Studios-dag werd afgesloten met een Fantasmic. Tot morgen !








3 opmerkingen:

  1. Super dag weer. Geniet het is bewolkt en koude wind .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dag zeg. Startours lijkt me geweldig, maar helaas geen Disney voor ons dit jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed te horen dat het lekker weer is!
    Zondag vliegen wij ook jullie kant op...

    BeantwoordenVerwijderen