woensdag 18 mei 2011

17 mei: dag 14.




De agenda: Disney's Hollywood Studios tot 4 uur, daarna "thuis" eten klaarmaken en opeten en tot slot Wishes en een wandeling in Magic Kingdom.



Vandaag bijna de hele dag naar Disney's Hollywood Studios met als belangrijkste missie: een paar keer Star Tours 2 doen, want ...... de attractie schijnt soft open te zijn. Op de 20-ste gaat de attractie, waar ruim een half jaar aan gewerkt is, officieel weer heropenen.






Als we komen, is de attractie dicht en hult de crew zich in stilzwijgen: ja of nee soft open ...... ze weten het niet, kom straks nog maar eens terug. We doen wat andere attracties en gaan elke keer even polshoogte nemen. En ja hoor, tegen 12 uur: bingo !









Ik kan alleen maar zeggen: fantastisch. De wachtrij ziet er geweldig uit en de ride zelf is door die 3D-toevoeging echt geweldig geworden. We deden de attractie 3 keer en elke keer zagen we een ander filmverhaal. Er schijnen er 50 te zijn. De wachtrij:



Deden jullie nog andere dingen in DHS? Tuurlijk, een paar voorbeelden:






Na de Pixar Parade vertrokken we.









We aten "thuis", panga filet, aardappelen, brocolli en Key Lime Pie-yoghurt toe. Na het eten nog even een rondje Magic Kingdom met kasteel-lichtshow en Wishes toe.






De bonusfoto van vandaag: rustig zitten en mensen kijken levert soms leuke foto's op. Ik heb hem niet om zijn kapper durven vragen ...... Tot morgen.




8 opmerkingen:

  1. Die foto van Cinderella's Caste in al die kleuren, prachtig !!!

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow 3 keer ST ! Smart move om deze nieuwe ride nu te doen. Wij hoorden van de week dat de Castmembers vanaf donderdagavond extra moeten werken en zelfs 's nachts moeten werken om de wachtende meute in de gaten te houden. Ze verwachten TOP drukte aankomend weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, dat jullie al in startours zijn geweest. Alleen al om deze attractie willen we volgend jaar terug. Dus weer een reden erbij......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou die kapper weet ik wel....

    Kippenhok

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een bofkonten zeg, 3x in Star Tours. En wat een gave foto van het kasteel met al die kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf dat jullie Star Tours hebben kunnen doen. Ik vond Star Tours in Parijs altijd leuk maar ga in juni nog maar eens bekijken of het iets voor mij is. Ik was afgelopen zomer in The Forbidden Journey toch wat bang...
    Mooi foto's hebben jullie weer gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw! 3x StarTours, iemand naast mij op de bank is jalours. Wij moeten nog ff wachten.... Had ook al de speciale SW-weekends parkmap gezien, komt er elk weekend een nieuwe? Veel plezier verder, we blijven jullie volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gaaf dat Star Tours 2 soft open was!de wachtrij heeft zo te zien veel weg van die in Parijs (de beste wachtrij in dlp vind ik). Jullie hebben zo te zien een prachtige vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen