zondag 8 mei 2011

7 mei: dag 4.










Wat zegt de agenda ? Om te beginnen SeaWorld voor een special presentation, daar gebleven tot 4 uur, daarna Downtown Disney. Lijkt een rustig dagje, toch ?









Om te beginnen naar SeaWorld voor een speciale voorstelling voor jaarkaarthouders van One Ocean, inclusief een toespraak en achterinformatie over de show van de grote baas van SeaWorld, waarvan de naam me ontschoten is. Ook was er voor elke passholder een fraaie blauwe One Ocean-boodschappentas.



























Opvallend was, dat Tilikum het natspetteren, nou zeg maar natplenzen, niet alleen deed, maar hulp had van 1 van de andere orka's. Dat hadden we nog nooit gezien, ook in het verleden niet. En nat werden de eerste 15 rijen ........













Uiteraard ook nog de andere shows gezien, die slaan we uiteraard niet over!
























Geluncht vandaag, let op, NIET bij Publix, maar gewoon bij SeaWorld. Om 4 uur tijd voor het verkassen. De rest van de dag was gereserveerd voor het altijd gezellige, maar op zaterdag zeer drukke Downtown Disney. Er was veel nieuws te zien. Allereerst de nieuwe sokkenwinkel.



























Ook was er naast de sokken een nieuwe Disney-winkel met voordelige spullen, niet bijzonder. Maar uiteraard was een bezoekje aan de vernieuwde Lego Store een must. Fraai geworden met mooie nieuwe Lego-kunstwerken.




































Ook binnen was het goed opgeknapt, een stuk ruimer en goed overzichterlijk. Gegeten bij de Earl of Sandwich, altijd lekker.


















Tot slot rondje lopen, chocolaatje krijgen, kopje koffie drinken, mensen kijken en naar de aktiviteiten kijken o.a. zingende en dansende amateurkoren.









En shoppen natuurlijk. Tot morgen !












6 opmerkingen:

  1. Legostore is mooi geworden. Leuk ook, de presentatie voor jaarkaarthouders.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat was Trua die bij Tilikum was en ze zijn daar sinds kort mee begonnen dat ze het samen doen. en ik heb het inderdaad ook nog nooit gezien, dus wie weet in oktober.
    Veel plezier nog...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie vermaken je wel zo te zien daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Another perfect day in paradise !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk zo'n rustig dagje, ff naar Seaworld en daarna door naar Downtown Disney om bij Ghirardelli's ff een 'bakkie' te doen.

    Wij zijn benieuwd wat er voor morgen op het programma staat ;-)

    Groetjes vanuit 070 waar de lucht langzaam grijs wordt,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik liep behoorlijk achter met lezen van alle blogs.
    Inmiddels voor jullie al weer dag 4.
    Heel veel plezier deze vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen