vrijdag 20 mei 2011

19 mei: dag 16.










De agenda: geen opmerkelijk dagje, een gewone dag dus. Als 1-ste vandaag Islands of Adventure, om 1 uur richting Publix voor lunch, daarna Magic Kingdom, waar we t/m de Main Street Electrical Parade blijven.









We beginnen vandaag met Islands of Adventure en we zijn niet de enigen: massa's vooral jonge benen spoeden zich naar H.Potter. Waren het in januari, toen we er ook waren, de groepen Brazilianen, nu waren het de Amerikaanse schoolreisjes. Ik telde wel 50 bussen op het bussen-parkeerterrein, dus dat moeten er minstens 2000 zijn geweest.









Behalve Harry Potter keken we wat uitgebreider in Seuss Landing. In ons land zijn de boeken van Seuss niet zo populair, in de VS wel. En eigenlijk is het zo leuk voor kinderen ........






















































En bij Harry Potter keken we wat, deed ik 1 keer via de single-riders ingang de Forbidden Journey (binnen 8 minuten !), dronken we Butterbeer en genoten we gewoon.




































Deze natte attractie deden we niet:









En deze ook niet:









Om 1 uur richting lunch bij Publix en daarna Magic Kingdom, waar we beide grote parades en de kleine parade zagen, een paar attracties deden, veel zaten met een drinkje en een pizza aten. Gewoon een dagje Magic Kingdom dus.




























Tot 6 uur was het, laten we zeggen, gewoon druk in het MK. Daarna werd het stampvol en bij de Electrical Parad was het afgeladen.






Bonusfoto: wat en waar is dit ?






Dit is Space Mountain als het licht aan is, we zagen het vanmiddag toen we met de People Mover een rondje maakten. Tot morgen !

2 opmerkingen:

  1. Hahahaha, wat men tegenwoordig al een normaal dagje vindt..... Ik kan je zeggen als je thuis zit en al dat moois ziet is het alles behalve normaal. Pff....heimwee....
    Have Fun,
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb zelf de eer gehad om Space Mountian te zien met lichten aan. Hebben we een dik ha;lf uur moeten wachten voordat we bevrijd waren. maar cool om te zien

    BeantwoordenVerwijderen