maandag 9 mei 2011

8 mei: dag 5.







De agenda: Busch Gardens Tampa Bay, avondeten bij Panera en funshoppen in de Orlando Premium Outlets Vineland Ave.












Vandaag weer eens naar Busch Gardens Tampa na anderhalf jaar afwezigheid. Nu hadden we on-line funcards aangeschaft en dus reden we richting Tampa Bay in 5 kwartier. Eerste daad aldaar: bakkie Starbucks.













De nieuwe roller coaster Cheetah Hunt gaat eind deze maand open en de baan en de theming beginnen er goed uit te zien. Vanaf een speciaal terras van het Crown Colony House (bovenste etage) naast de entree van de baan heb je nu en straks een fraai overzicht.






Om 12.15 uur was het tijd voor de lunch. Vlakbij Busch Gardens hadden we bij de plaatselijke Publix brood, beleg en melk gekocht. Een mooi eetplekje was ook snel gevonden (trouwens: aanradertje hoor !) op de 1-ste etage van datzelfde Crown Colony House: aan de achterkant zit een groot terras met fraai uitzicht over de Serengeti met honderden dieren. Dit is het uitzicht:






Na de lunch nog wat dieren bekeken in de Edge of Africa en daarna naar de eerste voorstelling van de dag van Cirque Dreams, de show Jungle Fantasy in het Moroccan Palace Theater. Een voortreffelijke show, ik kan het niet anders jureren.






Een andere leuke show in Busch Gardens is Critter Castaways. Het lijkt op Pets Ahoy in SeaWorld maar is hier veel afwisselender met veel meer diersoorten.












Ook nieuw in Busch Gardens, althans voor ons, was Walkabout Way, een gebied met kangeroes en walibi's. Leuk en weer eens wat anders, je mag ze zelf voeren.













Verder wat rondgewandeld, veel gezien en wat gefotografeerd.

























De laatste foto's van Busch Gardens van vandaag zijn gereserveerd voor Kasi. Wie ? Kasi, dat is de cheetah-baby die nadat hij verstoten werd door zijn moeder in Busch Gardens terecht kwam. Iedereen kan hem daar zien, een vertederend gezicht.


















Om half 7 verlieten we Busch Gardens voor de terugtocht naar Orlando. Daar aten we bij Panera, inderdaad, breadbowl met brocolli-cheddar. Na het eten nog even funshoppen in de outlet mall. Tot morgen !














5 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige fotos vandaag, voor die van Kasi, wat heeft ze een hoog 'knuffelgehalte' :-)

    Goed idee om pas in de avonduren naar de Outlet te gaan, het is dan in ieder geval niet zo warm enhet is dan ook gezelliger vinden wij.

    Groetjes,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's, vooral van Kasi.
    Wat zien jonge dieren er toch leuk uit. Helaas blijven ze niet zo klein.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed idee van die overlook en om daar lekker te lunchen. Helaas heb ik niet altijd zin om met een tas met eten te sjouwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is Kasi schattig!!
    Ik moest even een paar dagen bijlezen, maar wat hebben jullie al veel gedaan zeg. Leuke foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ahhhhhhhhhh wat een schatje die Kasi.

    BeantwoordenVerwijderen