vrijdag 6 mei 2011

5 mei: dag 2.




De agenda voor vandaag: gelukkig niet om 4 uur wakker, maar om een keurige kwart voor 7. De parken begonnen met .... Seaworld, daarna lunch bij Publix, vervolgens Magic Kingdom, daar gebleven en gegeten, na Electrical Parade vertrokken.




Deze vakantie begonnen we met Seaworld, omdat we benieuwd waren naar de nieuwe orka-show One Ocean. Maar natuurlijk zagen we ook de andere shows, zoals Blue Horizons ......



.... en Clyde & Seamore.



One Ocean is fantastisch mooi. Helemaal gemaakt op de huidige beperkingen bij de orka-shows. Mooi decor, mooie video's, vrolijke muziek. Er is gezocht (en gevonden) naar de massaliteit, dus veel orka's tegelijk in de show. Aanradertje !









En er zijn schattige momenten.



Dat Tilikum weer terug is, is duidelijk merkbaar. De eerste 12 rijen worden eindelijk weer eens echt nat en niet een paar druppeltjes, nee NAT !



Wat een joekel is het toch.



Na One Ocean verkasten we. Eerst lunch bij ....... tuurlijk, Publix. Na de lunch naar Magic Kingdom, waar we binnenkwamen toen de middagparade net begon.



Nieuw en open, meet 'n greet met Mickey en de prinsessen inside.



Vanachter de muur in de buurt van de attracties Dombo en Pooh zijn de ontwikkelingen van het Nieuwe Fantasyland goed te volgen, hier het kasteel van The Beauty and the Beast.



Soms wordt het je teveel, maar zoek dan een rustig plekkie op, man !






Tot slot van deze eerste Orlando-dag voor ons de Main Street Electrical Parade. Opvallend was het enthousiasme van de parade-kijkers bij de laatste wagen: To Honor America, zo "erg vaderland-lievend" had ik het nog niet eerder gezien. Waarschijnlijk het Osama Bin Laden-effect.

5 opmerkingen:

  1. blij dat jullie er weer zijn en blij dat ik weer lekker de foto's mag bekijken en ben heel erg blij met de Seaworld foto's ... helemaal TOP. veel plezier en tot morgen
    groetjes Kim/Senna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een drukke maar leuke dag, hebben jullie achter de rug!! Wat je vertelde van de licht parade over de laatste wagen. Dat vonden wij ook. Heel erg veel vaderlandsliefde. Voor ons als nuchtere nederlanders is dat best wel over de top....maar op zich ook wel weer leuk om te zien!! Heel veel plezier nog!!!
    Wij vliegen vandaag naar huis, en zullen jullie dan ook verder volgen vanuit nederland.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Om nog maar eens een vaderlandslievende opmerking te maken: " de kop is eraf......!"

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo toe maar, meteen 2 parken op 1 dag :-) Ik moet bekennen dat nu ik de foto's van Seaworld zie, dat ik me moet bedwingen om toch ook niet "even" bij Shamu op bezoek te gaan. Maar ja een mens kan niet alles hebben. Dus zijn we vooralsnog meer dan tevreden met de door jou geplaatste foto's

    Veel plezier vandaag. Zouden we het droog houden ?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een vol programma op jullie eerste volle dag. Heerlijk hoor. Geniet er maar goed van !

    BeantwoordenVerwijderen