zaterdag 14 mei 2011

12 mei: dag 9.




Vandaag: Magic Kingdom om mee te beginnen voor wat "kleine" attracties. Om 1 uur verkassen we, via Publix voor de lunch, naar SeaWorld voor wat showtjes. Om half 5 rijden we richting Panera voor het avondeten en daarna sluiten we de dag af met Fantasmic in Disney's Hollywood Studios.



Het 1-ste park voor vandaag is Magic Kingdom. In de ochtend is het nog niet zo warm en nog niet zo druk, ideaal dus om wat van de "kleinere" attracties te doen: Buzz Lightyear, Pooh, Sneeuwwitje en Peter Pan. Ook doen we het spookhuis, maar dan voornamelijk voor de nieuwe interactieve wachtrij. En die was verrassend en leuk.






We drinken koffie op het kasteelplein met de Streetparty Shake It op de achtergrond. De doventolken hadden precies 1 "klant" en volgens ons was die niet eens doof. Ik vind het het toppunt van onzin: de muziek en dans vertalen in doventaal .......






Ook gingen we nog even kijken bij de Pirates of the Caribbean, waar de kinderen (en die niet alleen) tot piraat worden omgetoverd en waar Angelica de nieuwe te fotograferen pirate was.









Bij de uitgang bleven we nog even hangen bij de Main Street Dancers. Zou het paard dat showtje nou nog wat vinden .........



Via Publix voor de lunch gaan we naar Seaworld, waar we 3 showtjes zien. Clyde & Seamore, Allure en Blue Horizons.









Na het avondeten bij Panera (ik zeg niet wat we aten, maar jullie gedachten zijn goed) gaan we nog naar Disney's Hollywood Studios voor Fantasmic. We pikken ook nog even de dagfinale van Idols mee.






Fantasmic liep weer heel snel vol, om half 9 was er geen zitplaats meer te krijgen. Een waardige afsluiting van een warme, maar weer leuke dag. Tot morgen.







1 opmerking:

  1. Zo oud als de weg naar Kralingen maar het blijft leuk om te zien hoe er nog steeds mensen intrappen om nat te worden bij Clyde & Seamore. hahaha

    BeantwoordenVerwijderen