vrijdag 31 december 2010

2010/2011

We staan op de drempel. Op de drempel van een Orlando-jaar 2010 naar een Orlando-jaar 2011. Wat 2010 ons bracht qua Orlando weten we, wat 2011 ons gaat brengen qua Orlando weten we maar voor een beetje.
2010 bracht ons 2x Orlando. 1 keer bloedheet en behoorlijk druk, mei/juni en 1 keer bloedheet en vrij rustig, september. Door de behoorlijk warme dagen kozen we voor beide periodes voor de volgende indeling: 's ochtends gelijk naar een park, 's middags eerst overdekt koeler shoppen of zo, dan bij het hotel het zwembad in, eten en 's avonds opnieuw naar de parken tot laat.
Dit jaar 2011 beginnen we gelijk goed met maar liefst 4 weken Orlando. Op 5 januari vertrekken we, op 5 februari zijn we terug. Dit keer is het duidelijk ander weer, overdag hopelijk graadje of 20, zon en 's avonds zo-wie-zo redelijk fris, graadje of 12/13 (hopelijk niet kouder). De verwachting is, dat het wel behoorlijk rustig is qua bezoekers in de parken en dat is lekker. De dagindeling zal zijn: in de ochtend gelijk naar een park (in principe want we hebben nog wat andere dingen in de panning), daar de hele dag blijven, dan eten en 's avonds shoppen of zo.
Gaat dat allemaal lukken ? We zullen het zien !





















Geen opmerkingen:

Een reactie posten