dinsdag 28 december 2010

Dit lijkt me wel wat ! -8-


Dit hebben we in het verleden ook wel eens meerdere malen gedaan, maar eigenlijk al weer (te) lang geleden, terwijl het zo leuk is: een WDW-hoteltour. Op het WDW-terrein bevinden zich dik 20 resorts, van voordelig qua huur tot heel duur, in alle soorten en maten dus. Je mag in elk hotel naar binnen om een kijkje te nemen, het enige wat je moet doen is je auto aanmelden bij de portier, je krijgt dan een parkeerbewijs voor een paar uur, meestal 3 uur en dat is voor een kijkje ruim voldoende.
Alle hotels hebben een thema en zijn fantastisch ingericht, het lijken wel themeparken. Lieke en ik vinden de Animal Kingdom Lodge de mooiste, zeker ook omdat in de tuin van de lodge echte Afrika-dieren als b.v. giraffes rondlopen. Ook mooi is de Wilderness Lodge, de Swan en de Dolphin, ze hebben allemaal iets eigens, iets aparts. Ook de oudere resorts zijn de moeite waard, bijvoorbeeld Port Orleans en Old Key West.
Denk nou niet dat alleen de duurdere resorts/hotels de moeite waard zijn voor een bezoekje, de budget-resorts als de All Star Sports, Movies en Music Resorts zijn om rond te kijken heel erg apart. Er staan in de tuin enorme thematische beelden, die alles te maken hebben met het thema van het resort.
Doen, zo'n rondrit langs de Disney-hotels, wij gaan ook weer.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten