maandag 27 december 2010

Dit lijkt me wel wat ! -7-

We deden dit wel vaker, maar nu ga ik het maar weer eens op de lijst zetten: een afwisselend tripje rondom het Seven Seas Lagoon tussen het Ticket & Transportation Center en het Magic Kingdom.
De start is de monorail. Je neemt de speciale hotel-monorail, dat is vanaf de tram vanaf de parkeerplaats de achterste. Je stapt bij het eerste de beste hotel uit, het Polynesian Resort. Kijk er binnen wat rond (genoeg te zien) en ga dan naar buiten langs het zwembad en neem een schommelstoel op het strand met uitzicht op de ferryboat, de monorail en de andere hotels. Als je er genoeg van hebt loop je weer terug langs het zwembad en de huurbootjes om het resort richting Grand Floridian Resort te verlaten. Daar kun je de schoenen of slippers uitdoen loop je door het zand en het water richting dat resort. Bij het Wedding Pavillion kun je even een kijkje nemen, ook binnen, het mag, maar wel je schoenen weer aandoen.
Dan verder weer door het zand naar het Grand Floridian Resort. De voetjes kun je afspoelen bij het zwembad en dan het hotel binnen, ook hier weer genoeg te zien. Via de tuin achter naar de aanlegsteiger van het romantische kleine transportbootje naar het Magic Kingdom. Leuk tochtje en met en beetje mazzel ga je ook nog een keer langs het Polynesian om nog wat mensen op te halen.
Bij het Magic Kingdom aangekomen neem je een wat grotere boot richting het Wilderness Resort oftewel de Disney Camping, een prachtige vaartocht. Kijk en loop wat rond op de camping en neem de boot terug langs de 2 andere resorthotels, de Wilderness Lodge en de Contemporary. Je kunt bij allebei uitstappen, rondkijken en weer instappen. Vooral de Wilderness Lodge is prachtig van binnen en van buiten.
Tot slot stap je weer van de boot af bij het Magic Kingdom, maar dan zijn we echt uren verder.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten