donderdag 23 december 2010

MK vroeg dicht in januari

Handig dat je al die openingstijden van de parken zo bijtijds kunt bekijken. Dan kun je trouwens ook een beetje inschatten of het druk of rustig is, want vroeg dicht betekent "rustig" en laat dicht betekent "druk".
Ik heb eerst even de moeder der themeparken bekeken, Magic Kingdom dus. Nou, dat zit wel goed, het is lekker rustig in januari als wij er zijn. Bijna elke avond sluit het park om 20.00 uur, behalve op de 8-ste, dan om 22.00 uur, de 15-de om 24.00 uur en de 16-de en de 22-ste om 23.00 uur. Maar die data vallen dan ook in de weekenden, logisch dus.
Het betekent wel dat er dus vaak vroeg vuurwerk is (niet erg), als er een Main Street Electrical Parade is, ook vroeg (niet erg) en het voordeel is, dat als het fris/koud wordt 's avonds, zijn wij weg !
Nog even verder gekeken en gezien dat we het Splash Mountain-ritje zullen moeten schrappen, in onderhoud, en dat we gepast afscheid kunnen nemen van Mickey's Toontown, die op 11 februari voorgoed en voor altijd dicht gaat en gesloopt zal gaan worden. Wij kunnen als 1 van de laatsten een traantje wegpinken.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten