zondag 26 december 2010

Bakkie koffie !

Vele lezers van deze voorpret-verhalen weten, dat Lieke en ik graag op het gemakje een bakkie koffie drinken in de parken en dat we dan lekker
"mensen gaan kijken ". Maar waar doen we dat dan ?
In het Magic Kingdom halen we de koffie meestal in de Bakery in Mainstreet en kiezen dan voor een bankje bij het beeld van Walt en Mickey om het te consumeren. Prima kijkplek.
In Epcot gaan we voor koffie bij de Electric Umbrella en drinken dat dan op het terras dat erbij hoort met uitzicht op de fontein, die elk kwartier een showtje geeft.
Zijn we in Animal Kingdom, dan wordt de koffie gekocht bij de Kusafiri Bakery en wordt het gedronken op het stenen bankje er tegenover. Uitstekende observatie-plek.
In Disney's Hollywood Studios komt de koffie van het Starring Rolls Cafe en is de drinkplek 1 van de bankjes in het smalle stuk voor de Sorcerer's Hat aan het einde van de Hollywood Boulevard.
In Seaworld is het bijna altijd gelijk bij de entree bij de Cypress Bakery (Starbucks !) en gebruiken we daar ook het terras aan de voorkant met uitzicht op Manta. Binnenkomers loeren .......
Ook in Busch Gardens zit de koffie-drinkplek in het begin, gewoon bij de koffietent Zagora Cafe en op hun terras. Binnenkomende mensen kijken !
Tot slot de Universal parken. In Universal Studios kiezen we in de ochtend voor de Beverly Hills Boulangerie op de hoek, waar je op het terras leuk de binnenkomende mensen kunt bekijken. Later op de dag wordt er meestal voor Starbuck's gekozen in het New York-gedeelte met uitzicht op de Beetlejuice Show en het meer.
In Islands of Adventure geven we de koffievoorkeur aan de koffietent in de Port of Entry met het bijbehorende terras. Ook weer zo'n plek waar je iedereen ziet binnenkomen.
Krijg trek in een bakkie ......











2 opmerkingen:

  1. Dat is een waardevol lijstje met goede koffie adressen!
    Wij zijn ook een lijstje aan het maken met restaurants, wel bevonden door de Leden van het Florida forum, misschien nog aanvulling...
    groet Christa,
    www.medemaatjes2.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, wat grappig. Bij een aantal van die koffietentjes komen wij ook altijd. Leuk om jullie "Dit lijkt me wel wat" lijstjes te volgen. De voorpret is altijd al zo leuk.
    Heel veel plezier
    groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen