woensdag 15 december 2010

Brrrrrrrr ?

In januari naar Orlando gaan (wij gaan tussen 5 januari en 5 februari) is weerkundig gezien soms een gok. Het kan hier in Nederland al zo slecht zijn, dat je niet op Schiphol kunt komen en dan wordt er natuurlijk ook niet gevlogen. Dan kan je op Washington stranden, ook weer vanwege de sneeuw. Laten we daar echter allemaal niet van uitgaan.
Maar ..... wordt het rillen of puffen in januari in Orlando ? Ik heb even gekeken op de lijst met gemiddelden. Normaal zijn het in Orlando in januari "zeer comfortabel met warme temperaturen en een lage regenkans". De record-high temperatuur is/was 31 graden C, normaal is 22 graden C, record-low is/was -7 graden C, maar normaal in de nacht is 9 graden C.
Ik ga overdag voor die record-high af en toe en ook voor die normale temperatuur doe ik het. En die temperaturen 's nachts dan ? Wat dacht je van slapen ?











1 opmerking:

  1. Wij bewaren de beste herinneringen aan onze januarivakanties in Florida, want we troffen het twee keer enorm met het weer. Maar ja, resultaten uit het verleden....... dus we zullen voor julie duimen! We rekenen op prachtige foto's met staalblauwe luchten en piepkleine witte wolkjes.

    BeantwoordenVerwijderen