zondag 2 januari 2011

Dit lijkt me wel wat ! -11-

Een behoorlijk aantal forummers van het Orlando Forum staken elkaar al aan, werden en bleven enhousiast, ze gingen een keer op de Dolphin Boat Tour met de Little Toot vanuit Clearwater nabij Tampa. Niet dat ze allemaal even succesvol waren, het liep uiteen van "nog nooit zoveel dolfijnen in het wild gezien" tot "uiteindelijk zagen we vlakbij de aanlegpkek nog een 3-tal dolfijnen" maar allemaal waren ze tevreden over de leuke kleine boot en de boottocht op zich. Lieke en ik moeten er nu ook maar eens aan geloven.
De kosten vallen mee voor een tocht van anderhalf uur, $20 voor volwassenen en $14 voor kinderen, inclusief tax. Op de website staat een bon voor $3 korting. Er wordt elke dag gevaren om 11, 13, 15 en 17 uur. Aan boord zijn drankjes verkrijgbaar. Het is een vrij kleine boot, dus je zit dicht bij het water en dus ook dicht bij de dolfijnen. De afvaartplek is bij de Clearwater Haven tegenover Pier 60, het is ongeveer 60 miles van Orlando verwijderd, dus je doet er ongeveer 5 kwartier over om er te komen.
Vanuit Orlando neem je de I 4 richting Tampa. Bij Tampa neem je de I 275 South richting Tampa Int. Airport/St. Petersburg, bij afslag 39 pak je de FL 60 richting Clearwater, dan ga je via de lange brug van de Clearwater Memorial Causeway naar de Causeway Boulevard en ga je op zoek naar Pier 60.
En nu maar hopen dat wij en jullie veel dolfijnen tegenkomen op de Little Toot.







De eerdere "voorbeschouwingen" voor onze januari-trip kun je vinden bij het archief, december 2010.


2 opmerkingen:

  1. Hey Ben als je gaat met de Toot. Zorg er dan voor dat je het achterste bankje neemt bij de achtersteven. De dolfijnen zwemmen op de golven van de boot en zo heb je een prima plek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat lijkt ons ook wel wat, komt ook op ons lijstje voor de zomer te staan.
    Dank voor alle info zo op een rijtje.

    BeantwoordenVerwijderen