dinsdag 18 januari 2011

17 januari: dag 13.










In de agenda voor vandaag: Bijna de hele dag regen, dus Mall at Millenia, lunch Publix, The Loop, HHGregg, Walmart voor aankoop avondeten, "thuis" eten, tot slot (het was droog geworden) Magic Kingdom voor Main Street Electrical Parade en Wishes.









Regen, regen en nog eens regen. Dus, Mall at Millenia en daar eerst koffie bij Panera.









Erg druk bij Apple op deze maandag. Veel mensen vrije dag i.v.m. Martin Luther King Day. Bij Apple hebben ze nu zelfs een snelkassa, waar je de spullen kunt kopen, betalen en wegwezen. Gek om te zien dat mensen binnenkomen, 3 IPad's kopen ($ 1500) en na 2 minuten weg zijn. Alsof het een hamburgertje is!









Na de Publix-lunch richting winkelplein The Loop voor een funshop- rondje. Vlakbij zit ook een HHGregg, waarvan ze zeggen dat het de Amerikaanse Mediamarkt is. Nieuwsgierig als ik ben een kijkje genomen, volgens mij klopt het redelijk, wat een tent!









De regen wordt minder, we gaan avondeten kopen (om zelf te bereiden) bij de Walmart.









Ziet dat er lekker uit of niet?









Inmiddels is het droog, weersverwachting is niet slecht, dus gaan we nog even naar Magic Kingdom voor parade en vuurwerk. Magic Kingdom heeft bij de entree iets nieuws aangebracht met links en rechts foto's van bezoekers. Heeft te maken met nieuwe campagne.









Hardstikke rustig in het MK, om 10 voor 7 binnen, Main Street Electrical Parade begint om 7 uur en we kunnen nog makkelijk zitplaatsen op de stoeprand vinden.









Voordat we Wishes gaan zien, nog even watertanden bij de dames in de snoepwinkel, die druk aan het werk zijn. Jammie, jammie, jammie!









Doordat het was gaan misten, kreeg het vuurwerk iets mysterieus en moois.









Met vaag licht, rare effecten, maar ....... heel mooi.









Ook vanwege die mist vaarden de boten niet meer en moest iedereen met de monorail. Dat werd dus even duwen en trekken.


2 opmerkingen:

  1. Die snelkassa's in de Apple Store zijn inderdaad erg handig, ook wij hebben er gebruik van gemaakt.

    HHGregg lijkt wel een voortzetting van de voormalige Circuit City, dat was een keten waar wij vaak kwamen. Wij zijn nog nooit bij HHGregg geweest dus weer iets voor op ons lijstje van de aanstaande trip :-)

    De foto's van Wishes, prachtig....

    Groetjes & tot morgen,
    Pieter & Petra "PenPe"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hoor met die mist. Valt toch altijd tegen hoeveel mensen er nog in het park zijn. Vooral na sluitingstijd.

    BeantwoordenVerwijderen