donderdag 27 januari 2011

26 januari: dag 22.







Op de agenda: Seaworld met vandaag alle shows, funshoppen Orlando Premium Outlet Vineland Ave, eten bij Panera en uitgebreid relaxt Downtown Disney.






De dag begint qua weer wat grijzig, licht vochtig, dus gaan we showtjes doen in Seaworld, we willen ze alle 5 zien. We beginnen met Blue Horizons en wie komen daar binnen voor een wandelingetje door het theater? Inderdaad!






De Seaworld-verkopers sjouwen trouwens steeds meer handelswaar met zich mee.






Clyde & Seamore met de mime. Volgster Sonja vroeg of we dat ook leuk vinden: ja, Sonja, we gaan er speciaal een kwartier vroeger voor zitten. Maar ........ welke mime is het leukst, deze, die het al jaren doet .......






.... of deze, zijn vaste vervanger. Ik ga voor deze, brutaler en betere grappen.






Vervolgens Pets Ahoy en Believe. Bij het Shamu Stadium zijn ze trouwens druk aan het werk om Dine with Shamu weer op orde te krijgen, er wordt flink gesloopt, geboord en opgebouwd. Benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien.






De show A'lure bezoeken we eigenlijk alleen bij heel warm weer, inderdaad, om even af te koelen. Eigenlijk onterecht, de circusachtige show is best aardig.






Na nog even bij de zeehondjes in rust te hebben gekeken, om 3 uur verkassen.






Uurtje funshoppen in de Orlando Premium Outlet Vineland Ave .....






.... en eten bij Panera: sourdough breadbowl met de brocolli-cheddar-soup.






Tot slot van de dag (groot) rondje Downtown Disney, gratis chocolaatje scoren, bij diverse muzikanten luisteren, ons amuseren bij de living statues, mensen kijken.

5 opmerkingen:

  1. Ik zie een nieuwe poll: Wie is de leukste mimespeler. Geheimpje: Wij vertrekken wel eens als de mimespeler stopt......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dag weer, Ben en Lieke. Het is net alsof we erbij zij. Wij hebben A'lure nog nooit gezien, we hebben dus toch wat gemist! Wijz orgen altijd dat we vóór de mimespeler zitten, zodat ie ons niet te pakken kan nemen haha! Maar lachen vervolgens natuurlijk wel als hij het bij anderen doet, hihi!

    Nou heerlijk genieten dus! heten beide outlets nu Premium?

    Groeten en lekker genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de tweed mime speler ook wel beter, hij is inderdaad iets beter, waar het aan ligt weet ik niet. @Ton, dat moeten wij ook maar eens doen, vertrekken als de mimespeler is geweest "tis om te gieren".

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De 'vervangende' mimespeler heb ik nooit meegemaakt, het kan haast niet beter, dus hoop ik deze ooit nog te zien. Die breadbowl ziet er heerlijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha ik vind de tweede ook brutaler en leuker.
    Veel dieren dus weer gezien en alle zeeleeuwen op een rijtje erg leuke foto.
    groetjes en tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen