vrijdag 28 januari 2011

27 januari: dag 23.







Vandaag in de agenda: 's morgens Disney Hollywood Studios, lunch verzorgd door Publix, 's middags Magic Kingdom, inclusief Electrical Parade, kasteel-lichtshow en Wishes.






We doen vanmorgen Disney Hollywood Studios en we gaan lopen van de parking naar de ingang. De trammetjes proberen we trouwens altijd te ontlopen in alle parken. Nare dingen.






De baas staat nog steeds uit te kijken over zijn park.






We vinden het druk en gaan uiteraard eerst naar Toy Story Midway Mania, waar de wachttijd 40 minuten is, Mr. Potato Head kapot blijkt en de fastpassen al praktisch op zijn. Maar de attractie is weer leuk ! Wie had het over een RUSTIGE januari-maand ?






Bij de Beauty a/t Beast zit het al helemaal vol en wij kunnen alleen terecht op de bijgebouwde tribunetjes achterin. Ach ja, voor Belle moet je wat over hebben ....






Ook vandaag wordt de lunch weer geheel verzorgd door Publix: vers brood, kaas en verse melk.






Na de lunch op naar het Magic Kingdom. We gaan natuurlijk met de boot en controleren dus eerst even de krijtkunst op de grond bij de bootentree. Wachtenden zetten dat er neer met krijt van Disney. Geen talent gespot.






We zijn mooi op tijd voor de middagparade, zetten ons neer en kijken naar alles om ons heen, o.a. naar deze piraat.






Hai Mickey, zijn we nog steeds, maar over een dikke week zijn we weer weg hoor !






Het is niet zo erg druk in het MK (waar zijn de Braziliaantjes ?), maar druk of niet druk, voor een uitrustrondje in de People Mover bestaan nooit lange wachtrijen.






Dit is vanuit die People Mover het uitzicht als je door Space Mountain heen rijdt. Nooit gesnapt waarom ze dat niet wat aantrekkelijker hebben gemaakt met lichteffecten of zo. Lijkt met toch niet zo moeilijk ......






Rondje It's a Small World.






Pizza eten bij Pinocchio Village House en daarna al weer de laatste Celebrate It Streetparty van de dag met een bijna zonsondergang in de finale.






Het is donderdag, dus is er een Main Street Electrical Parade (alleen op ma-do-za). Het wordt, na een mooie zonnige dag, wel erg fris nu.






Voor de nieuwe lichtshow op het kasteel,The Magic, The Memory and You, hebben we nu wel goede plekken, vlak voor het kasteel zelf. Nog een 3-tal foto's met verschillende motieven.

























Na de lichtshow is het tijd voor Wishes en we staan er toch, dus ......

1 opmerking: