zaterdag 22 januari 2011

21 januari: dag 17.




In de agenda: regen, fris, Mall at Millenia, lunch Publix, rondje Walt Disney World-hotels, eten "thuis" en Florida Mall.



Tja, regen en fris. Later werd het wel beter, maar halverwege de middag begon het opnieuw te regenen. Jammer. Dan maar eerst funshoppen.



Ik weet niet wat het is met die Mall at Millenia: heel mooi, veel chique winkels, maar sfeer ........ nee. Misschien zijn veel shops TE chique?



Lunch, Publix, bankje.



Na de lunch weer wat WDW-resorts bezocht, altijd leuk. Eerst het Key West Resort van de Disney Vacation Club, een soort time-sharing. Daarom ook overal veel foto's van de DVC-familie.



De pool van dit resort is omgeven door "zand"-kastelen. Let op de uitgang van de glijbaan, een Hidden Mickey.



Het volgende resort was Saratoga Springs, ook DVC. Het resort is genoemd naar een plaats met geneeskrachtige bronnen zo'n 100 kilometer boven New York. Maar de plaats is vooral beroemd door de paardenraces en dat is goed te zien in dit resort.



In de pool in dit resort viel de grappige Donald-waterspeelplaats op.



Op weg naar het laatste resort zagen we deze auto. Niks bijzonders? Kijk eens naar het nummerbord, handig als je slecht kunt onthouden



De laatste van vanmiddag.



Een bijna echte boardwalk, voor iedereen te bezoeken, met uitgaans-gelegenheden, restaurants, winkels en bootvervoer naar Epcot en de Hollywood Studios. Dit gebied is vooral 's avonds bij goed weer zeer gezellig.



Na het eten nog even een rondje met een Starbuckie uiteraard in de Florida Mall en weer was een Orlando-dag voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten